International Chia-Link Network
framework which brings together scientific, technical and industrial groups who work in the all the areas related to chia (Salvia hispanica L).
WORKING-AREAS
Agronomy, Seeds and Genetic Resources
Developing and Technological Innovation
Preservation and Safety
Processing of Chia Lipids and factors affecting their Quality
Extraction of Mucilage and its Properties
Chia derived Proteins, Peptides and Amino Acids
Consumer Acceptance
Health and Nutrition
Other Fields
Dissemination
NEWS
See all the newsCHIA (Salvia hispanica L.) THE OLD FOOD OF THE FUTURE
Basado en presentaciones realizadas en la II Conferencia Internacional de la Red Chia-Link celebrada en el Instituto de la Grasa del 5 al 7 de octubre de 2016…
Entrevista en CNN Chile
Entrevista a las Dras. Loreto Muñoz de la Universidad Central de Chile y Claudia Monika Haros del Consejo Superior de Investigaciones Científicas en el Programa Alimentación Saludable de…
Revista Resúmenes III Conferencia Internacional de la Red Chia-Link 2017
Basado en presentaciones realizadas en la III Conferencia Internacional de la Red Chia-Link celebrada en la Universidad…